Одржана 10. сједница Предсједништва УОС ОСРС

Јуче је у Љубињу, у просторијама Народне библиотеке ”Др. Љубо Михић” одржана 10. редовна сједница Предсједништва УОС ОСРС у актуелном сазиву. Сједници су присуствовала три члана Предсједништва: Козић, Гутаљ и Кузмановић, док су оправдано били одстуни Видовић и Смолић.

Сједници није присуствовала ни секретар УОС ОСРС Јелена Ристивојевић-Кузмановић због приватних обавеза, а њене послове у наредном периоду обављаће члан Предсејдништва Славиша Кузмановић. Остали присутни на јучерашњој сједници били су предсједник ККиУС УОС ОСРС Синиша Овука, члан НО УОС ОСРС Ана Васиљевић, те представници ОС РС Марко Тохољ, директор такмичења и Ђорђе Ликић, предсједник Стручног савјета. Присутан је био и наш колега из СО Љубиње Небојша Карадеглија.

Госте је у уводном дијелу поздравио и био присутан једним дијелом засједања наш некадашњи колега, а садашњи Начелник општине Љубиње, Дарко Крунић, а све госте током трајања сједнице поздравио је Јадранко Круљ, такође бивши члан нашег Удружења и један од његових оснивача.

Обрађене су све тачке које су биле предвиђене дневним редом сједнице, те се у конструктивној расправи дошло до неких важних одлука и закључака.

Са појединостима са јучерашње сједнице моћи ћете да се упознате кроз Извод из записника са ове сједнице који ће у најскорије вријеме бити постављен на нашу интернет страницу.

Повезани текстови