Одбојкашице Инове и одбојкаши Љубиња Банком шампиони Р. Српске у пионирској конкуренцији

Претходног викенда одиграни су финални турнири Пионирског првенства Републике Српске.

 

Титула у женској конкуренцији припала је одбојкашицама Инове из Бања Луке, а у мушкој конкуренцији одбојкашима Љубиња Банком из Љубиња.

Финални турнир у женској конкуренцији одигран је у Обудовцу, гдје су одбојкашице бањалучке Инове, након два тачмичарска дана, оствариле масмималне три побједе и тако постале нове шампионке Републике Српске. Друго мјесто припало је одбојкашицама Дрине из Зворника, а бронзане медаље у свој град понијеле су пионирке Љубиња Банком из Љубиња. Четвртопласиране су биле домаће одбојкашице Црвене Звијезде.

За најбољу одбојкашицу финалног турнира проглашена је Ана Давидовић из ОК “Инова”.

Судијски колегиј на овом турниру чинили су: Жељко Керовић – делегат-контролор из Лопара, те судије Јелена Ристивојевић Кузмановић из Бијељине, Немања Мићић из Модриче и Мишкић Драган из Обудовца.

 

Са остваране три побједе, на финалном турниру у мушкој конкуренцији, који се одржао у Требињу и Љубињу, одбојкаши Љубиња Банком потврдили су доминацију у млађим категоријама и тако одбранили титулу шампиона Републике Српске. Друго мјесто освојили су одбојкаши Градишке, бронзане медаље освојили су одбојкаши Младости из Брчког. Четвртопласирани су били одбојкаши Либера из Бијељине.

За најбољег одбојкаша финалног турнира проглашен је Милијан Ковач из побједничке екипе.

Судијски колегиј на овом турниру чинили су: Небојша Карадеглија – делегат-контролор из Љубиња, те судије Јелена Вуковић Зубац из Билеће, Небојша Павловић из Фоче и Миодраг Илић из Љубиња.

 

Одбојкашицама Инове и одбојкашима Љубиња Банком честитамо на освојеној титули пионирског првака Републике Српске и заједно са одбојкашицама Дрине и одбојкашима Градишке, који су као другопласиране екипа остварили пласман на финални турнир првенства Босне и Херцеговине, желимо много успјеха на турниру.

Фотографије са Финалних турнира Републике Српске за пионирке и пионире моћи ћете погледати на нашем сајту у фолдеру ФОТОГАЛЕРИЈА.

Повезани текстови