До јуче незамисливо, од сутра постаје реално: ИМАМО СУДИЈУ НА ПОЛУФИНАЛУ ЛИГЕ ШАМПИОНА !!!

Када сутра вече у пола девет почне реванш утакмица полуфинала ЦЕВ Лиге шампиона, то ће значити почетак још једног одбојкашког класика између двије врхунске европске и свјетске екипе (Новара и Вакифбанк), начичкане неким од највећих актуелних планетарних звијезда. Да поменемо само неке: Франческа Пићинини, Селесте Плак, Мишел Барч-Хакли, Паола Егону, Стефана Вељковић са једне стране наспрам Милене Рашић, Лонеке Слутјес, Келси Робинсон и Жу Тинг са друге стране мреже. Или да кажемо да је то ко зна који по реду судар два велика тренерска имена као што су Масимо Барболини и Ђовани Гвидети.

Ипак, ми нећемо по горе набројаном памтити сутрашњи меч из Новаре. Он ће златним словима бити уписан у историји нашег Удружења због чињенице да ће дужност другог судије вршити наш колега, најбољи босанско-херцеговачки судија, Синиша Овука из Бања Луке! Можда и најбољи поклон и признање за све нас у УОС ОСРС за јубиларних 25 година постојања које прослављамо ове године. Како за нас који тренутно чинимо чланство нашег Удружења, тако и за оне који су себе уткали у оснивање и битисање свих ових 25 година. И за Синишу лично, вјероватно најбоља сатисфакција и награда за минули рад у досадашњој каријери.

Дакле, сутра вече, сриједа 10.04. од 20.30 сати у Новари (Италија) у дворани ”Пала Игор Горгонзола” у реванш утакмици полуфинала ЦЕВ Лиге шампиона састаће се ”Игор Горгонзола Новара” и турски ”Вакифбанк Истанбул”. Поред Синише, част да буде један од арбитара на овом мечу припала је Петеру Кристијану Волфу из Швајцарске, који ће обављати дужност првог судије. Подсјетимо, у првом мечу одиграном прошле седмице у Турској, Италијанке су славиле са максималних 3:0, па ће им за пролазак даље требати или минималан пораз од 3:2 или побједа. У случају побједе од 3:0 или 3:1 екипе из Истанбула, играо би се одлучујући ”златни сет”.

Директан пренос ове утакмице можете пратити на каналу Спорт Клуб 2, од 20.30 сати.

Синиши желимо пуно среће, и да у догледно вријеме надмаши сам себе, а зашто не већ следеће године! А како? За њега изгледа једноставно, да буде делегиран за финале!

Повезани текстови