Слађана Ерић депортована из Русије

Искусни 35-годишњи средњи блокер из Србије, својевремено играчица брчанског Бимал-Јединства, неславно је завршила мисију у клубу Протон Саратов у Русији.

Слађана Ерић, неће памтити по лијепом “излет” у једну од најјачих европских лига – Русију.

Крајем 2018. године, упутила се средњи блокер у Русију, задужила у Протону дрес са бројем 1 и одиграла осам мечева, последњи 20. јануара против Лењинградке.

Слађана је само нестала из “ростера”. Броја “један” није било, челници клуба су ћутали, а онда се 27. јануара десило нешто што би се у најмању руку назвало аматеризмом у спорту.

Како преносе руски медији, пре свих Комсомољскаја правда Саратов, клуб није средио документа ове спортисткиње на вријеме, како се то иначе чини када је ријеч о странцима у спорту. И, при лету у Чељабинск, на меч 27. јануара, Слађану су задржали приликом провјере докумената на аеродрому “Шерементјево”. Екипа је летјела преко Москве, јер директних летова из Саратова није било.

Резултат свега је да су је задржали три дана, послије чега је рјешењем суда депортована из Русије, као особа која је прекршила миграционе прописе. Слађана се од тада није огласила уопште, на друштвеним мрежама је нема… У клубу је подигнут зид ћутања.

Повезани текстови

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *