Кузмановић, Савић и Николић излазе у Европу током децембра

Троје наших међународних судија биће активни у децембру мјесецу на међународној сцени.

Славиша Кузмановић ће 05. децембра у 17.00 сати обављати дужност првог судије у узвратној утакмици 1/16 финала ЦЕВ Купа за мушкарце, која се игра у спортској дворани „Олимпиец“ у Могиљеву (Бјелорусија). Састају се Шахтјор Солигорск и Олимпијакос Пиреј (Грчка).


Дарко Савић овог мјесеца два пута излази на међународну сцену.
Прво ће 05. децембра од 19.00 сати судити реванш утакмицу 1/16 ЦЕВ Купа за жене у којој се састају Јенисеј Краснојарск (Русија) – Нова КБМ Браник Марибор (Словенија). Утакмица се игра у дворани „Дом спорта М. Дворкина“, Краснојарск, а Дарко ће обављати дужност првог судије.
Потом ће Дарко путовати у Мађарску или Чешку на прву утакмицу 1/8 финала ЦЕВ Купа за мушкарце у периоду између 18. и 20. децембра. Гдје ће Дарко на пут, биће познато након реванш утакмице 1/16 финала ЦЕВ Купа. На овој утакмици Дарко ће обављати дужност другог судије.

Милан Николић ће у периоду између 18. и 20. децембра путовати у Бугарску, гдје ће судити прву утакмицу 1/8 финала Челенџ Купа. Милан ће обављати дужност другог судије, а састају се Берое Стара Загора (Бугарска) – Волеро ЛЕ Канет (Француска).

Повезани текстови