У петак и суботу 25. финале Куп-а Р. Српске

У петак и суботу Брчко ће бити епицентар одбојкашких дешавања у Р. Српској. Наиме, за 09. и 10. новембар заказане су финалне утакмице 25. финала Куп-а Р. Српске у обје конкуренције.

Финале Куп-а Републике Српске за 2018. годину у женској конкуренцији одиграће се у петак, 09.11.2018. године са почетком у 17.00 часова, у Спортској дворани ЈУ Гимназија “Васо Пелагић”, у Брчком.

У финалној утакмици се састају ЖОК „БИМАЛ ЈЕДИНСТВО“ Брчко – УОК „БЛ ВОЛЕЈ“ Бaња Лука.

Брчанке су најтрофејнија екипа у Српској са 15 освојених трофеја Куп-а, док ће Бањалучанке играти своје друго финале у коме ће покушати да дођу до свог првог наслова у најмасовнијем такмичењу.

Директан телевизијски пренос ове утакмице биће емитован на РТВ ХИТ.

Правду на овом мечу дијелиће наше колеге Предраг Пецикоза из Добоја и Милена Чанчар са Пала. Делегат-контролор финалне утакмице биће Предраг Антуновић из Бања Луке. Улогу записничара и линијских судија обављаће судије ”Ц” листе из Брчког и Обудовца.

Финална утакмица Куп-а Републике Српске у мушкој конкуренцији одиграће се у суботу, 10.11.2018. године са почетком у 18.00 часова, такође, у Спортској дворани ЈУ Гимназија „Васо Пелагић“, у Брчком.

У финалној утакмици Куп-а Републике Српске у мушкој конкуренцији снаге ће одмјерити ОК „МЛАДОСТ“ Брчко и ОК „МАЈЕВИЦА“ Лопаре.

Брчаци су седмоструки узастопни побједници Куп-а Р. Српске. Уколико тријумфују у суботу по броју титула изједначиће се са Модрича-Оптимом. С друге стране, екипа из Лопара је дебитант у финалу и покушаће доћи до свог премијерног наслова побједника Куп-а Р. Српске.

За ову утакмицу делегиране су наше колеге из Бања Луке, Кристина Пантелић-Бабић и Славиша Кузмановић. Као и дан раније, записничари и линијске судије делегирани су из судијских одбора у Брчком и Обудовцу. Делегат-контролор овог сусрета биће Зоран Гаврић из Модриче.

Надамо се да ће сви љубитељи одбојке уживати у квалитетним одбојкашким представама, а да ће наше колеге службена лица, од којих су неки  дебитанти на финалним утакмицама свој посао обавити на најбољи могући начин.

Повезани текстови