Одбојкашицама Визуре шампионски пехар у Србији

Одбојкашице Визуре из Руме освојиле су пету узастопну титулу првака Србије, пошто су у финалној серији плеј – офа Банка Поштанска штедионица Супер лиге 2017/2018. славиле са 3:0 у побједама против Црвене Звезде. Визура је вечерас у Београду, у дворани УСЦ „Вождовац“ на Бањици, у трећој утакмици финала, савладала Црвену Звезду са 3:0, по сетовима 25:18, 25:20 и 25:19, послије 74 минута игре.

Слађана Ерић, капитен Визуре истиче да је било тешко борити се против Црвене Звезде поготово у прве двије утакмице. Својим саиграчицама је честитала на освојеној титули.

Николина Лукић, капитен Црвене Звезде истиче да је остала жал за титулом и да је квалитет то што је недостајало њеној екипи како би исход био другачији.

Тренер Визуре је са свима подијелио своју срећу што је оправдао очекивања водећи шампионску екипу. Десница је изјавио да је најбољи показатељ њиховог успјеха то што су од 26 утакмица остварили 25 побједа.

Александр Владисављев је након утакмице рекао да је тешко играти против Визуре у финалу која има завидан квалитет и да она није случајно пету годину за редом шампион Србије.

Богдан Мамузић, члан ИО ОСС, предао је Николини Лукић, капитену Црвене звезде, трофеј намијењен финалисти плеј – офа Банка Поштанска штедионица Супер лиге 2017/2018.

Дејан Бојовић, спортски директор Црвене звезде, и Драгутин Ћук, технички директор ОСС, предали су сребрне медаље одбојкашицама Црвене Звезде.

Зоран Гајић, предсједник ОСС, предао је Слађани Ерић, капитену Визуре, пехар намијењен прваку Србије, побједнику Банка Поштанска штедионица Супер лиге 2017/2018.

 

 

Иван Кнежевић, генерални секретар ОСС, и Зоран Радојичић, предсједник Визуре, предали су златне медаље одбојкашицама Визуре.

 

Повезани текстови