Чланови Удружења из Херцеговачког РСО одржали судијску клинику

По налогу Комисије за контролу и унапређење суђења УОС ОСРС, чланови нашег Удружења из Хецреговачког РСО синоћ су се састали и одржали судијску клинику. Скуп је организован и одржан у Гацку, у просторијама  ЈУ ОШ ”Свети Сава”.

Током трајања двоипочасовног мини-семинара обрађене су све теме које су биле предвиђене дописом добијеним од стране ККиУС, са посебним акцентом примјене и тумачења скале санција. Поред предвиђених тема разговарало се и о свим другим ситуацијама, проблемима, недоумицама које су колеге имале на утакмицама у првом дијелу такмичарске сезоне.

Сви учесници клинике су поздравили овакав начин додатног усавршавања и савјетовања. Иако присуство клиници није било обавезно већ на добровољној бази, од 12 чланова Удружења који се налазе на судијским и д-к листама, састанку је присуствовало њих 11, док је једини изостанак био узрок неодложних пословних обавеза, што је податак који говори колико је увођење овог новог вида едукације позитивно прихваћено од стране свих судија и делегата-контролора.

Повезани текстови

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *