Одигране утакмице ЦЕВ Лиге првака у Брчком

Женски одбојкашки клуб “Бимал-Јединство” из Брчког поражен је на домаћем терену од “Нова КБМ Браник” из Марибора у првој утакмици друге рунде ЦЕВ Лиге првака за такмичарску 2017/2018. сезону.

У прва два сета гошће из Марибора приказале су квалитетнију игру и повеле са 2:0 у сетовима. У трећем сету Брчанке су заиграле боље и одржавале резултатску предност све до пред крај трећег сета. Уз неколико везаних поена гошће из Марибора преокрећу резултат и освајају трећи сет за коначну побједу у утакмици 3:0.


Узвратна утакмицa у Марибору на распореду је у суботу, 21.10.2017. године са почетком у 18,00 часова.

У утакмици друге рунде одбојкашке ЦЕВ Лиге првака Одбојкашки клуб “Младост” из Брчког поражен је на домаћем терену од стране одбојкаша “АЦХ Волеј” из Љубљане. Утакмицу одиграну у спортској дворани ЈУ “Гимназија” у Брчком пратило је око 550 гледалаца.

У утакмици одиграној у три сета одбојкаши АЦХ Волеј приказали су нешто квалитетнију игру у односу на домаћина и заслужено однијели побједу. Одбојкаши “Младости” су у појединим интервалима утакмице успјешно одржавали резултатску неизвјесност, али у кључним тренутцима игре гости из Љубљане су уз неколико везаних поена окончавали сетове у своју корист.
Узвратна утакмица друге рунде ЦЕВ Лиге првака одиграће се у Љубљани, у недjељу 22.10.2017. године, са почетком у 17,00 часова.

Побједник овог двомеча такмичење наставља у трећој рунди ЦЕВ Лиге првака гдjе га чека Руски представник Локомотив НОВОСИБИРСК.

Повезани текстови