ОК ”ЈАХОРИНА” ОТВАРА ШКОЛУ ЗА ДЈЕЧАКЕ

Одбојкашки клуб ”Јахорина” са Пала ових дана покреће акцију уписивања дјечака узраста од 6. до 9. разреда у школу одбојке. Сви заинтересовани дјечаци рођени 2003., 2004., 2005. и 2006. године моћи ће да се упишу у школу одбојке коју ће водити професор Владан Савић, иначе бивши тренер паљанског прволигаша.

Све позитивне ствари које су се дешавале овог љета на Палама, а везане су за одбојку  биће само већи подстрек да се што више дјечака заинтересује за бављење овим спортом. Сјајно организован БВА шампионат за јуниорке и припреме мушке сениорске репрезентације Србије, вјерујемо да су подигли занимање међу најмлађом популацијом на Палама да тренирају одбојку и да једног дана достигну славу неког од великих одбојкашких имена која су овог љета посјетила њихов град и демонстрирала своја знања на паркету ”Пекија”.

С обзиром на комплетно стање мушке одбојке у Р. Српској и БиХ, ова акција и покретање школе још више добијају на значају. Организаторима школе желимо што више пријављених полазника и да прошире своју базу из које ће наредних сезона црпити играче за сениорску екипу.

Мјесечна чланарина износи 15 КМ, а први мјесец је бесплатан за све заинтересоване дјечаке.

Повезани текстови

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *