ОК „МОДРИЧА ОПТИМА“ ЈУНИОРСКИ ПРВАК РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Јуниори ОК „Модрича Оптима“ су побједом од 3:2 против ОК „Љубиње Банком“, прекинули серију побједа ОК „Љубиње Банком“ у такмичењима млађих категорија и заслужено постали прваци Републике Српске у конкуренцији јуниора, а ОК „Љубиње Банком“ се овај пут морао задовољити другим мјестом и сребрним медаљама.

На финалном турниру који је одигран у спортској дворани у Модричи, гледаоци су уживали у врло квалитетној, пожртвованој и борбеној игри ових младих одбојкаша, а посебно на утакмици између ОК „Модрича Оптима“ и ОК „Љубиње Банком“, гдjе се резултат у четвртом и петом сету често мијењао и предност била на страни једног или другог клуба, да би на крају оба сета освојио ОК „Модрича Оптима“ (27:25 и 17:15), иако је ОК „Љубиње Банком“ имао неколико сет и меч лопти које није успио реализовати.

ОК „Либеро“ је у утакмици која је одлучивала о трећем мјесту успио побједити ОК „Маглић“ и поновити успјех који су остварили пионири овог клуба освојивши треће мјесто и бронзане медаље, а ОК „Маглић“ је заузео четврто мјесто..

ОК „Модрича Оптима“ и ОК „Љубиње Банком“ у конкуренцији јуниора су освајањем првог и другог мјеста, остварили право учешћа на финалном турниру за првака ОС БиХ , који је по календару такмичења предвиђен за 03/04. јун 2017. године.

Судијски колегиј на овом турниру чинили су: Радован Врачевић, делегат-контролор из Дервенте, те судије Синиша Овука из Бања Луке, Предраг Пецикоза из Добоја и Немања Мићић из Модриче.

Повезани текстови