ОК ”Инова” из Бања Луке кадетски шампион Р. Српске

ЖОК „Бимал – Јединство“ из Брчког је 06. и 07. маја 2017. године био домаћин финалног турнира такмичења млађих категорија за првака Републике Српске у  конкуренцији кадеткиња.

На финалном турниру су поред домаћина, учествовали побједници другог круга такмичења: ЖОК „Модрича“ из Модриче, ОК „Херцеговац“ из Билеће и ОК „Инова““ из Бања Луке.

Након свих  шест одиграних утакмица на турниру, првак Републике Српске у конкуренцији кадеткиња, постао је одбојкашки клуб „Инова“.

Одбојкашице ОК„Инова“ су резултатом 3:1 савладале ЖОК „Модрича“ и ОК„Херцеговац“, а у утакмици која је одлучивала о прваку Републике Српске и домаћина ЖОК „Бимал – Јединство“ са 3:2.

У утакмици која је одлучивала о трећем мјесту ОК „Херцеговац“ је био успјешнији од ЖОК „Модрича“ и након пет одиграних сетова славио побједу од 3:2 и освојио бронзану медаљу.

Одбојкашки клуб „Инова“ и ЖОК „Бимал Јединство“ су освајањем првог и другог мјеста остварили право учешћа на финалном турниру за првака ОС БиХ у  конкуренцији кадеткиња,који је по календару такмичења предвиђен за 27.-28.мај 2017.године.

Судијски колегиј на овом турниру чинили су: Слободан Никић, делегат-контролор из Брчког, те судије Жељко Цвијановић из Бијељине, Лидија Иљић из Осиње и Милош Радиша из Брчког.

Повезани текстови

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *